Bel verzoek

Naam:*
Telefoonnummer:*

CrossFit Programmering

Persoonlijke programmering voor competitieve atleten!

 

Waarschijnlijk is de programmering die je nu doet, te simpel, te kort of te algemeen? Maar vind je een het lastig om een andere programmering te kiezen die weer niet te uitgebreid is. Waarbij je niet na 2 weken 'overtrained' bent. Dan is de Improvement Training Crossfit Programmering wat voor je. De WODS worden gebaseerd op jou als atleet. Dat betekent dat iedere atleet werkt met eigen gewicht. Vergeet de standaard gewichten en wordt sterker door te trainen op percentages van de door jouw behaalde PR's. Niet alleen vergroot je hiermee je trainingspiek maar ben je ook gerichter aan het werk.

De WODS zijn gecombineerd met het zogenaamde accessory work. Vergeet de 'amraps', de 'for times' en de hoge intensiteit maar werk op een lagere intensiteit aan de bewegingen en de bewegingspatronen waar jij minder goed in bent. Op deze manier kan je gecombineerd met de wods werken aan verbetering van jezelf.

In training voor een kwalificatie of een competitie? Geef dan specifiek in het onderstaande formulier aan welke data de qualifiers en de competitie is. Op deze manier kan je geperiodiseerd naar beide momenten toe trainen zodat je kan pieken op het juiste moment!