Intake

Personal Training in Dordrecht

waar vooruitgang centraal staat!

Werkwijze intake

Voordat wij beginnen met de trainingen doen wij eerst een intake. Er wordt onder andere gekeken naar jou mogelijke belastbaarheid middels een 0-meting. Elke intake is anders, omdat iedereen anders is en een ander doel of doelen voor ogen heeft. Na het bepalen van de persoonlijke doelstelling wordt de daarbij behorende test afgelopen. Wilt u bijvoorbeeld een betere conditie krijgen dan heeft een 1RM test geen zin.

Zoals gezegd wordt er gekeken naar jou persoonlijke belastbaarheid. We bepalen gezamenlijk de doelstelling of doelstellingen. En dit is in de praktijk vaak wat complexer dan simpelweg ‘wat kilo’s verliezen’.

Nadat de doelstelling(en) helder is(zijn), koppelen wij de daarbij behorende test(en) aan het(de) doel(en). Dit is de zogenaamde 0-meting. Tijdens deze 0-meting hebben we daadwerkelijk uw begin situatie duidelijk in beeld en kunnen we de trainingen inplannen. Dit kan natuurlijk ook meteen na de eerste metingen.

Wij nemen altijd een intake af omdat iedereen anders is. Een uur afgemat worden door een Personal Trainer, zonder doel, doen wij niet. Wij staan voor vooruitgang. Dat kan alleen als er een goede basis gelegd is of gelegd kan worden. Met deze basis als vertrekpunt gaan wij verder met de beste resultaten! Deze resultaten worden het beste bereikt met een op maat gemaakt voedingsschema. Ook dit is mogelijk bij Improvement, wij brengen hiervoor geen extra kosten in rekening. Wij staan voor resultaat en daar willen wij jou alle middelen voor geven!