Bel verzoek

Naam:*
Telefoonnummer:*

Online Coaching

Online Coaching

Jouw persoonlijke plan!

Online Coaching is van deze tijd. Je kan tegenwoordig met enkele klikken een training- en voedingsschema inzien. Deze is echter niet op jou afgestemd. Dus de kans dat jij hier jou gewenste resultaat mee boekt is behoorlijk klein. Vaak kan je aan de desbetreffende schema’s niet lezen voor welk doel het schema is.  Het is belangrijk dat een voedingsschema voor jou op maat is gemaakt. Hierbij wordt rekening gehouden met jou als persoon maar ook met jou behoeften.

Voedingsschema
€ 30 (ex 9%btw)
Flexibele blauwdruk
Caloriebehoefte berekend
Macronutrienten berekend
Voor jouw doel: aankomen of afvallen
Rekening houdend met jouw wensen.
8-12 weken
Online Coaching Compleet
€ 50 (ex 9%btw)
Opmaat gemaakt
Voor optimaal resultaat
Alle voordelen zowel het voedingsschema als het trainingsschema
Jouw keuze: Flexibel of streng
Voor zowel aankomen als afvallen
8-12 weken
Online Coaching Compleet +
€ 27,50 p/mnd - min. 3 maanden (ex 9%btw)
Wekelijkse gewichtsupdates
Onbeperkt contactmomenten
Geschikt voor lichaamstransformaties bijvoorbeeld 'cutten' of 'bulken'
Voedingsgids
Vergelijkingstabellen
Constant ge-update versie van jou voedingsschema
Trainingsschema
€ 30 (ex 9%btw)
Opmaat gemaakt
Voor zowel beginners als gevorderde sporters
Onafhankelijke trainingsfrequentie
Voor elk gewenst doel: aankomen, afvallen of sterker worden
Ideaal voor een 'bulk' of 'cut' fase
Recht voor je raap oefeningen

Online Coaching Compleet +

Wekelijkse begeleiding om jou ultieme lichaamstransformatie te bewerkstelligen. Hieronder enkele voorbeelden wat binnen 12 weken is bereikt. Tijdens het traject wordt je intensief begeleid om jouw gewenste doel te bereiken.

Online Coaching Compleet

Online Coaching 1: (2/3 maanden)

Na het invullen van de vragenlijst, krijg je een email terug met daarin een opsomming van jou doelen. Hierna gaan wij aan de slag met jou voeding- en trainingsschema. Nadat de betaling is ontvangen, sturen wij jou per email jouw persoonlijke plan op.

Losse producten:

Wil jij alleen een voeding of een trainingsschema? Dat is ook mogelijk. Wij gaan echter uit van een compleet pakket voor een optimaal resultaat.

Online Coaching 2: (2/3 maanden)

Nadat je succesvol het eerste online coaching pakket hebt doorlopen, kan je kiezen voor het 2e pakket. Hierbij borduren we in positieve zin voort op jouw persoonlijke plan. De gegevens die zijn gebruikt in het eerste coaching pakket, zijn niet meer van toepassing omdat ze veranderd zijn.

Voedingsschema

Het voedingsschema kan je zien als een blauwdruk die jij gedurende de aangegeven periode kan gebruiken. Heb je behoefte aan afwisseling, dan kan je met het voedingsschema gemakkelijk van producten wisselen. De werking van het schema gaat als volgt: wij berekenen je caloriebehoefte, wij brengen dus in kaart hoeveel calorien jou lichaam exact nodig heeft. Daarna zetten wij deze caloriebehoefte om in een macroverdeling, je macro’s zijn onderverdeeld in eiwitten/koolhydraten/vetten.

Trainingsschema

Het trainingsschema wordt afgesteld op jou als persoon. Kan jij maar 2 of 3 keer in de week trainen? Dan is dat niet erg, dan wordt het schema afgesteld op jou sport frequentie. Heb je een blessure of kan je een beweging niet goed uitvoeren dan houden we hier natuurlijk rekening mee. De trainingsschema’s zijn zo opgesteld, dat het gemakkelijk uit te voeren is. Ben je wat verder gevorderd, dan geven wij de voorkeur aan losse oefeningen met een bijvoorbeeld een barbell of een dumbell.