Online Coaching

Online Coaching

Jouw persoonlijke plan!

Online Coaching is van deze tijd. Je kan met enkele klikken op het internet duizenden voeding- en training schema’s vinden. Het nadeel van deze schema’s is dat deze niet op jouw als persoon is afgestemd. De kans dat jij hier jouw gewenste resultaat mee boekt is niet reëel. Het is belangrijk dat een voedingsschema voor jouw op maat is gemaakt. Waarbij wordt gekeken naar verschillende factoren, zoals je leeftijd, je geslacht, je lengte, je gewicht en je sportbelasting. Daarnaast is iedereen als persoon anders. Elke voeding en trainingsschema wordt op de persoon afgestemd.

3 Maanden Coaching
€ 99,99 voor 3 maanden (inclusief 21% BTW)
Wekelijkse gewichtsupdates
Onbeperkt contactmomenten
Geschikt voor lichaamstransformaties bijvoorbeeld 'cutten' of 'bulken'
Voedingsgids
Vergelijkingstabellen
Constant ge-update versie van jou voedingsschema
Eenmalig Voedingsschema
€ 40 (inclusief 21% BTW)
Flexibele blauwdruk
Caloriebehoefte berekend
Macronutrienten berekend
Voor jouw doel: aankomen of afvallen
Rekening houdend met jouw wensen.
Je gaat zelf aan de slag.
Trainingsschema
€ 40 (inclusief 21% BTW)
Opmaat gemaakt
Voor zowel beginners als gevorderde sporters
Onafhankelijke trainingsfrequentie
Voor elk gewenst doel: aankomen, afvallen of sterker worden
Ideaal voor een 'bulk' of 'cut' fase
Recht voor je raap oefeningen

Online Coaching Compleet+

3 maanden coaching : 

Na het invullen van de vragenlijst, krijg je een email terug met daarin een opsomming van jouw doelen. Hierna gaan wij aan de slag met jouw voeding- en trainingsschema. Nadat de betaling is ontvangen, sturen wij jou per email jouw persoonlijke plan op. Elke week heb je een vast contact moment, waarin we jouw voortgang bespreken.

Losse producten:

Heb je voldoende ervaring en wil je liever een los voeding of trainingsschema of beide zonder coaching? Dat is ook mogelijk, hierbij ga jezelf met de schema’s aan de slag en vervallen de contactmomenten.

Voedingsschema

Het voedingsschema kan je zien als een blauwdruk die jij gedurende de aangegeven periode kan gebruiken. Heb je behoefte aan afwisseling, dan kan je met het voedingsschema gemakkelijk van producten wisselen. De werking van het schema gaat als volgt: wij berekenen je caloriebehoefte, wij brengen dus in kaart hoeveel calorieën jou lichaam exact nodig heeft. Daarna zetten wij deze caloriebehoefte om in een macroverdeling, je macro’s zijn onderverdeeld in eiwitten/koolhydraten/vetten.

Trainingsschema

Het trainingsschema wordt afgesteld op jouw als persoon. Kan jij maar 2 of 3 keer in de week trainen? Dan is dat niet erg, dan wordt het schema afgesteld op jouw sport frequentie. Heb je een blessure of kan je een beweging niet goed uitvoeren dan houden we hier natuurlijk rekening mee. De trainingsschema’s zijn zo opgesteld, dat het gemakkelijk uit te voeren is. Ben je wat verder gevorderd, dan geven wij de voorkeur aan losse oefeningen met een bijvoorbeeld een barbell of een dumbell.